23  грудня 2021 року на черговому пленарному засіданні Теплодарської міської ради було ухвалено рішення «Про бюджет Теплодарської міської територіальної громади на 2022 рік».

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих  органів та фінансових питань, начальник фінансового управління   Світлана ОДАРИЧ  зазначила,  що проект формувався на основі положень діючого Бюджетного кодексу та Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік», який нещодавно прийняла Верховна Рада України.

    Також слід відмітити, що  прийнятий документ про бюджет на 2022 рік повністю збалансований та в повній мірі задовольняє норми бюджетного законодавства в частині забезпечення в повному обсязі видатків на заробітну плату працівникам бюджетної сфери та видатків на оплату енергоносіїв по бюджетним установам.

    Варто зазначити, що головний документ громади на 2022 рік, сформований  на принципах концентрації коштів по таких основних напрямках:

< соціальна спрямованість;

< реалізація проектів, що сприяють розвитку економіки міста;

< інвестування в якість життя людей (розвиток інфраструктури міста);

< запровадження максимально-ефективних заходів, щодо залучення інвестицій  до міста.

   Таким чином, загальна сума затвердженого бюджету громади на 2022 рік склала- 86 507 277,00 грн, в тому числі обсяг загального фонду затвердили в обсязі- 83 950 277,00 грн; спеціального фонду -2577000,00 грн.

 Управління фінансів ВК ТМР     

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.