18 січня   2022 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку апаратної наради Олександр Миколайович висловив слова подяки всім, хто приймав участь  у проведенні новорічних та різдвяних свят в місті та нагородив подяками і грамотами .

Далі,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  звітували    про проведену  ними роботу за минулий тиждень. Так,  під час наради особливу увагу приділили питанню щодо досить  низького рівня сплати за послуги опалення та водопостачання від населення. Обговорили підготовку до змагань з боксу та кікбоксингу, облаштуванню території міського стадіону, встановлення лічильників води у закладах  освіти  тощо.

За  інформацією директора  КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР, ситуація з коронавірусною хворобою увесь час змінюється, в Україні вже з’являються нові форми  захворювання – штам “Омікрон”. Для  запобігання тяжкому перебігу  хвороби, викликаної “омікроном” є введення бустерної дози вакцини. 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.