18 січня    2022 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка та за участю членів виконавчого  комітету відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Під час засідання  члени виконавчого комітету розглянули та затвердили списки учасників бойових дій, інвалідів війни з числа учасників бойових дій, які мешкають у місті Теплодар та потребують поліпшення житлових умов та списки громадян, які перебувають на квартирному обліку  для поліпшення житлових умов.

Заслухали звіти про роботу відділу земельних ресурсів, управління майна та інвестицій, юридичного відділу, архівного відділу, адміністративної комісії, служби у справах дітей.

Затвердили  Протокол засідання конкурсної комісії на проведення конкурсу  від 12.01.2022 року та визначили  ТОВ „ЖЕБП „Наше місто21” виконавцем послуг з вивезення побутових відходів з території м.Теплодар.

Далі, особливу увагу приділили питанням  щодо створення інклюзивної групи у закладі дошкільної освіти №1 «Веселка», внесення  змін  до штатного розпису закладу та питанням які стосувалися захисту прав дітей.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.