29 листопада   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  звітували    про проведену  ними роботу за минулий тиждень, та інформували щодо запланованої роботи на наступний період.

 Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що підприємство працює в штатному режимі, також в грудні місяці планується розпочати роботи з ремонту та відновлення вуличного освітлення.

Олександр Миколайович підкреслив, що освітлення вулиць є одним із пріоритетних завдань та знаходиться на особистому контролі.

Петро Цельник, директор МКП «Теплодарводоканал»  доповів, що у зв’язку зі зростанням вартості складових тарифів, та враховуючи висновки надані ТОВ «Розрахунковий центр послуг «Київ» підприємство здійснює  повний перегляд тарифів з централізованого водопостачання та водовідведення міста.

Олександр Миколайович, наголосив на необхідності у проведенні роз’яснювальної роботи серед населення міста щодо заборгованості.

Максим Шостаковський, директор МКП «Теплодарсервіс» доповів, що з 1 грудня 2021 року підприємство розпочне  надавати послуги з благоустрою відповідно до встановленої  вартості за 1 м.кв. пайової участі у розмірі три гривні на місяць, які були затверджені 25 листопада 2021р. виконавчим комітетом Теплодарської міської ради.

Ігор Харламов, в.о. начальника управління майна та інвестицій ТМР проінформував, що управлінням продовжується  інвентаризація майна громади, підписаний договір з організацією, яка буде надавати  послуги з  обслуговування міського бювету, а також, ведеться робота щодо регулювання чисельності безпритульних тварин в місті.

Керівництво міста  підняли питання про хід виконання ремонтних робіт службового приміщення  поліцейської станції. За словами  І. Харламова, виконуються ряд робіт з облаштування приміщення, які повинні  відповідати певним вимогам.

Майя Запорожан, директор  КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» ТМР,   проінформувала, що поступово відбувається зниження кількості хворих на COVID-19  в місті, так,  за минулий тиждень  лабораторно підтверджено   18 випадків захворювання на COVID-19 (діти – 1) та 32 випадків ГРВІ.  Майя Афанасіївна зазначила, що з метою економії бюджетних коштів,  ведеться робота щодо оптимізації штату працівників міської лікарні.

Тетяна Полюк, начальник управління соціальної політики проінформувала, що управлінням продовжуються виплати державної соціальної допомоги, а також 467 сімей у листопаді вже отримали субсидії.

Ольга Кондратюк, головний архітектор, доповіла, що продовжується робота щодо розроблення детальних планів території для розміщення модульних котелень в місті.

Людмила Красножон,  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту доповіла, що Теплодарський заклад ЗСО, відповідно до програми «Нова українська школа»,  отримав 10 нових  комплектів модульних стінок  для кабінетів молодшої школи. Також, продовжуються ремонтні роботи котла   в Теплодарському будинку культури. Людмила Григорівна повідомила, що відділ освіти, культури, молоді та спорту веде підготовку до новорічних  та різдвяних свят.

В’ячеслав Шанько, директор Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи проінформував,  що в грудні місяці  у місті Дніпро відбудеться турнір з кікбоксингу серед студентів, де й наші спортсмени зможуть прийняти участь.

Олександр Шостаковський, начальник 14 ДПРЧ м.Теплодар, депутат міської ради, висловив подяку від імені батьків, діти яких,  мали можливість завдяки подарованим квиткам керівництвом міста відвідати 11 листопада 2021р.  футбольний матч Україна-Болгарія  на стадіоні Чорноморець м.Одеса.

Особливу увагу під час наради, приділили питанню щодо постійного скупчення сміття у вздовж доріг, які залишають мешканці дачних кооперативів.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.