25 листопада   2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйко та за участю членів виконавчого  комітету відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Під час  засідання, члени виконавчого комітету   розглянули та підтримали питання які стосувалися соціального захисту   дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Далі, на розгляд членів виконавчого комітету було винесено питання про затвердження вартості 1м.кв. пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою в м.Теплодар.  З метою утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані, члени виконавчого комітету вирішили з 01 грудня 2021 р. встановити та затвердити вартість 1 м.кв. пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою в належному санітарному стані в розмірі 3,00 (три)  гривні на місяць згідно розрахунків, які надало  КП «Теплодарсервіс».

Також, у ході засідання розглядалися питання про передачу майна комунальної власності територіальної громади міста в господарське відання  з постановкою на балансовий облік КП «Теплодарсервіс» у зв’язку з виробничою необхідністю, для виконання своїх функціональних призначень щодо надання населенню міста послуг в галузі житлово-комунального господарства.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.