8 листопада   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом першого заступника  міського голови Андрія Маковецького,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку апаратної наради,  виступила Майя Запорожан, директор  КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради,  яка проінформувала, що за минулий тиждень в місті  лабораторно підтверджено   45 випадків захворювання на COVID-19 та 28 випадків ГРВІ, триває вакцинація населення, лікарня повністю забезпечена вакцинами.  Також, Майя Афанасіївна повідомила, що   людина, яка перехворіла на коронавірусну інфекцію, найближчим часом зможе отримати цифровий COVID-сертифікат про одужання, але  він сформується  лише для тих, у кого лікар встановив діагноз COVID-19. За словами Майї Запорожан, якщо людина перехворіла, то безпечно вакцинуватися можна буде вже  на 28-й день від першого дня появи симптомів або лабораторного підтвердження діагнозу COVID-19 методом ПЛР. Також Майя Запорожан повідомила, що Міністерство охорони здоров’я прийняло рішення  вакцинувати дітей від COVID-19 віком 12-17 років з використанням вакцини виробництва  Pfizer.  

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ-2» проінформував, що підприємство з 9 листопада   готове розпочати опалювальний сезон в місті. Андрій Маковецький звернув увагу, що днями в соціальних мережах жителі міста почали бурно обговорювати тарифи на опалення, та запропонував Олександру Михайлову днями провести зустріч  з депутатським корпусом для більш детального роз’яснення інформації щодо опалення. За словами Олександра Михайлова, з цього року змінений вигляд платіжної квитанції  на опалення,  яка буде складатися з трьох строків, а з нового року в квитанцію буде додано ще одну строку.

Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що підприємство продовжує збирати та вивозити сухе листя по місту, майже закінчили підготовку будинків до запуску опалення, а також закінчують виконання  робіт по заміні засувок у школі.

Андрій Маковецький звернув увагу на забруднений стан міста, та наголосив на необхідності встановлення по місту додаткових урн для сміття.

У ході засідання, обговорили питання щодо відкритих дахів та горищ будинків, на яких, останнім часом, діти влаштовують розваги. Андрій Маковецький надав доручення Андрію Сурженко взяти це питання під особистий контроль, а за необхідністю придбати навісні замки на двері дахів та горищ.

Олександр Прудкий, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради доповів, що з 08 по 14 листопада шкільна їдальня тимчасово не працює у зв’язку з  проведенням  робіт по  ремонту каналізації та водопровідних труб.

Світлана Северенчук, в.о. директора Теплодарської музичної школи доповіла, що в приміщенні актової зали, за допомогою директора ТОВ «ЖЕБП «Наше місто»,  була замінена батарея. За словами Світлани Северенчук, музична школа знаходиться в занедбаному  стані, музичні інструменти  потребують ремонту та відновлення.

Ольга Кондратюк, головний архітектор, проінформувала,  що на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради створений окремий розділ «Довідник безбар’єрності», який  доступний у використанні.

Також, під час апаратної наради піднімалось питання щодо продовження договору з КУ«Інклюзивно-ресурсний центр Маяківської  сільської ради».

В’ячеслав Шанько, директор Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи проінформував,  заклад закінчив інвентаризацію, вихованці та тренери готуються до новорічних турнірів з боксу, кікбоксингу, шахів. Андрій Маковецький наголосив, що необхідно терміново підготувати  міський стадіон до чемпіонату з футболу.  Футбольний клуб  «Енергетик» має достойно представляти наше місто не тільки в Одеській області.

Також Андрій Маковецький, довів до відома всіх присутніх, що  відбулось підписання меморандуму про партнерство з інвесторами із Саудівської Аравії щодо виробництва комбікормів, а найближчим часом керівництво міста планує підписання ще  декількох меморандумів.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.