Строк подання відомостей про кінцевих бенефіціарних власників та структури власності продовжено до 11 липня 2022 року! Народні депутати пролонгували терміни подання інформації про бенефіціарів юридичних осіб в Україні.

8 жовтня народні депутати прийняли Закон (проект № 5807) «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», згідно з яким збільшено строк виконання обов’язку юридичними особами щодо повідомлення державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності з трьох місяців до одного року.

Верховна Рада України продовжила до липня 2022 року строк надання інформації про кінцевих бенефіціарних власників (КБВ) юридичних осіб. Відповідний законопроєкт № 5807 на пленарному засідання 8 жовтня, підтримали 342 народних депутата.

В цей же день Закон був підписаний Головою Верховної Ради. У тексті закону зазначено: “У пункті 4 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” (Відомості Верховної Ради України, 2020 р., № 25, ст. 171) слова “трьох місяців” замінити словами “одного року”.

 

 Начальник відділу соціально-економічного

 розвитку, державний реєстратор

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.