Шановні залізничники та ветерани залізничної галузі Одещини!

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Для мешканців нашої області цей день є особливим, адже Одещина споконвіку була колискою залізничних традицій та династій!

З 1865 року веде свою славну історію Одеська залізниця. Саме тоді вперше увійшла в дію ділянка протяжністю 222 версти від Одеси до Балти з відгалуженням від Роздільної до Кучурган і з гілкою до карантинної пристані в Одесі. 

З кожним роком дорога розвивалася та набирала потужності.

Сьогодні Одеська залізниця – це  понад чотири тисячі кілометрів колій по шести областях України, вагомі вантажні та пасажирські перевезення, широкий і різноманітний перелік послуг, якість та професіоналізм, безперервний рух.

Залізничники Одещини завжди відзначалися сумлінною працею, професійною майстерністю, почуттям  громадянського обов’язку.

У колективі Одеської залізниці працює понад тридцять тисяч осіб, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.  

Ми пишаємося тим, що Одеська залізниця є частиною рушійного процесу розбудови залізничної галузі України, забезпечує ефективний розвиток транспортної сфери регіону.

Прийміть щиру вдячність за чітку і злагоджену роботу, яка є невід’ємною частиною національної безпеки та стабільності у суспільстві.

Зичу вам міцного здоров’я, миру та злагоди, невичерпної енергії, успіхів на життєвих та професійних магістралях!

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.