25 жовтня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович висловив подяку всім організаторам та жителям міста, які прийняли активну  участь у конкурсі на кращій благоустрій території.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що по місту продовжуються роботи з видалення та вивезення сухостою, найближчим часом, біля міської лікарні будуть встановлювати  сходи. Також Андрій Сурженко повідомив, що розпочали роботи з ремонту дорожнього покриття (ями), наразі робота виконана біля будинку 87 по проспекту Енергетиків.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ-2» доповів, що станом на сьогодні, підприємство повністю  готове розпочати опалювальний сезон, продовжують роботи з  формування  тарифу на теплопостачання.

Олександр Чуйко звернув увагу, що в соціальних мережах з’явилися фото комунікацій підвальних приміщень, та надав доручення Андрію Сурженко взяти під особистий контроль та привести підвали до належного технічного стану.

Петро Цельник, директор МКП «Теплодарводоканал» доповів, що підприємство працює в штатному режимі, продовжуються  роботи з організацією, яка буде надавати послуги з технічного обслуговування бювету в  місті.

Олександр Прудкий, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради доповів, ведуться роботи щодо зниження вартості харчування дітей  у шкільній їдальні. Андрій Маковецький наголосив, що всім разом потрібно  шукати шляхи вирішення цієї ситуації.

Представник  КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради проінформувала, що за останній тиждень в місті  лабораторно підтверджено   53 випадків захворювання на COVID-19, серед який є 3 дитини.

Людмила Красножон, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту довела до відому, що відсоток вакцинованих вчителів та вихователів закладів міста поступово збільшується.

В’ячеслав Шанько, директор Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи проінформував, що в місті Одеса пройшов відкритий чемпіонат Одеської області з кікбоксингу версії WTKA, в якому наш борець  прийняв участь та показав чудовий результат, а також наші юні борці цими днями приймають участь з греко-римської боротьби  в місті Тячів Закарпатської області.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.