20 жовтня   в залі засідань міської ради під керівництвом першого заступника міського голови Андрія Маковецького відбулась робоча зустріч з підприємцями, які переважно працюють на ринках міста Теплодар. Також, у зустрічі прийняли участь юрист та представники громадської організації. Приводом цієї зустрічі стало звернення підприємців міста щодо умов продовження роботи ринків під час карантину.

На початку зустрічі Андрій Маковецький нагадав усім присутнім, що днями відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому було прийнято рішення про  вжиття  необхідних заходів щодо виконання контролю за дотримуванням обмежувальних протиепідемічних заходів згідно постанови КМУ від 9 грудня 2020 року за №1236. За словами Андрія Маковецького, на даний час   збільшення випадків захворювання  на COVID-19, в порівнянні з минулим тижнем, в місті немає, епідситуація контрольована. Влада робить усе можливе аби не допустити збільшення кількості  захворюваності   серед жителів і надалі продовжуватиме відстоювати та захищати права підприємців міста.

Під час зустрічі,  присутні  мали можливість задати  запитання щодо роботи ринків під час «червоної зони» карантину  та отримати на них  вичерпні та юридично обґрунтовані відповіді. Також, підприємцям була запропонована безкоштовна юридична допомога, за якою вони можуть звернутись у разі порушення їх конституційних прав.

Найближчим часом підприємці отримають копії Протоколу №16п позачергового засідання комісії ТЕБ та НС від  18 жовтня 2021 року.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.