18 жовтня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович довів до відома, що 15 жовтня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  на території Одеської області з 18 жовтня  встановлений “червоний рівень”  епідемічної небезпеки.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що найближчими днями завершиться санітарна обрізка гілок на деревах біля ліхтарів, які перешкоджають якісному  освітленню вулиць. Андрій Маковецький надав доручення Андрію Сурженко, взяти під свій особистий контроль якість видалення сухостою по місту, щоб в разі шквального вітру чи непогоди не було падіння дерев. Також Андрій Сурженко проінформував, що наразі багато водіїв, які працюють на маршруті Теплодар-Одеса знаходяться на лікарняному, через це й відбувається збій у графіку маршруток, але планують створити  графік маршруту з інтервалом у 40 хвилин.

 Олександр Миколайович та Андрій Миколайович звернули увагу та наголосили на терміновому усуненню  пошкодження дорожнього покриття (ями) біля ринку Дністер та будинку 87 по проспекту Енергетиків.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ-2» доповів, що станом на сьогодні, підприємство повністю  готове розпочати опалювальний сезон, а також відмітив, що продовжується робота по переговорам з банками та формуються тарифи на теплопостачання.

Олександр Прудкий, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради проінформував, що  замість запланованого ремонту актового залу в ДНЗ №1 «Веселка», на території ігрових майданчиків  закладу  будуть встановлюватися альтанки.

Петро Цельник, директор МКП «Теплодарводоканал» доповів, що підприємство працює в штатному режимі, продовжуються  роботи з підприємством, яке буде надавати послуги з технічного обслуговування бювету в  місті.

Оксана Цимбалюк, заступник директора  КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради проінформувала, що за останній тиждень в місті  лабораторно підтверджено   34 випадків захворювання на COVID-19, а також 54 на ГРВІ.

Людмила Красножон, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту довела до відому, що відсоток вакцинованих вчителів та вихователів закладів міста поступово збільшується.

 Олександр Шостаковський, начальник 14 ДПРЧ, депутат міської ради, проінформував, що в суботу відбулось   загорання сміття на території сміттєзвалища у с. Доброжанове. Рятувальниками вдалось локалізувати  загорання площею майже 500 кв.м.

В’ячеслав Шанько,  директор  Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи доповів, що на протязі святкових днів до відзначення Дня захисника України в місті Теплодар відбулись футбольний турнір юнацьких команд,  легкоатлетичний забіг, пройшли силові змагання з віджимання, підтягування, жим гирі та відбулись турніри з шахів та шашок. В’ячеслав Анатолійович відмітив, що наші юні спортсмени прийняли у цих змаганнях активну участь.  Андрій Маковецький наголосив, що нам потрібно находити можливості для розвитку спорту в нашому місті, максимально підтримувати молодих спортсменів,   аби привити їм бажання й надалі продовжувати займатися спортом, завжди перемагати та бути гордістю нашого міста й не тільки.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.