4 жовтня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника міського голови Андрія Маковецького, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку     апаратної наради, Олександр Миколайович представив усім присутнім  Шаповаленко Андрія, якого було призначенно  на посаду начальника юридичного відділу, та Красножон Людмилу –  начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів, що наразі продовжуються роботи по місту  з  вивезення сухостою, а також днями, розпочали ямковий ремонт найбільш проблемних ділянок дороги.

Олександр Чуйко підняв питання щодо занедбаного стану території колишньої недобудови біля школи, та надав доручення Андрію Сурженко найближчим часом прибрати там сміття. Також, підняли питання щодо останнього вечірнього рейсу в 22.15 з міста Одеси, за словами Андрія Сурженко,  здається,  що мало хто знає з мешканців міста про існування додаткового вечірнього рейсу, тому як в маршрутці з міста Одеси  кожного разу  налічується декілька пасажирів.

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради доповіла, що за останній тиждень лабораторно підтверджено 11 випадків захворювання на COVID-19 та  кількість хворих зростає, тому   вкотре закликала  всіх присутніх   відповідально поставитися до необхідності вакцинації.

 Андрій Маковецький звернувся з запитанням до Андрія Сурженко  щодо незадовільного стану території між супермаркетом «Сільпо» і ринком «Дністер» та порекомендував оглянути всю прилеглу територію та навести лад. Також, Андрій Сурженко повідомив, що МКП «Одеська ТЕЦ-2» розпочало проведення гідравлічних випробувань перед   початком опалювального періоду, але налічується кількість квартир, в яких  наразі відбуваються ремонтні роботи та тимчасово відсутні батареї, що призводить до блокування робіт з гідравлічних випробувань.

Також, під час наради піднімались і обговорювались питання щодо більш якісного освітлення вулиць, встановлення «лежачих поліцейських», стану  даху над приміщенням  рентген кабінету, встановлення пандусів, оформлення документів на приміщення для  поліцейської станції, питання з  забезпечення безбар’єрності в місті тощо.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.