16-18 вересня 2021 року, в Одесі та Одеській області, перебуватиме з робочим візитом Віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції відвідає Ольга Стефанишина.

Запланована участь Віце-прем’єр міністра в VI-му бізнес-форумі «Odessa 5T Investment Promotion Forum»та командно-штабних навчаннях Україна-НАТО з безпеки критичної інфраструктури Чорноморського регіону «Непорушна стійкість — 2020».

Також Ольга Стефанишина візьме участь у відкритті Центру допомоги жінкам (жінкам з дітьми), постраждалим від насильства та ознайомиться з роботою Кімнати, дружньої до опитування дитини.

Окрім цього запланована низка важливих зустрічей Віце-прем’єр міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції з керівництвом Одеської обласної державної адміністрації, представниками бізнесу, народними депутатами України від Одеської області.

Ключовими темами зустрічей будуть розвиток транскордонного співробітництва; пілотні регіональні проєкти у сфері євроатлантичної інтеграції; взаємодія бізнесу з ЄС у сфері підприємництва.

За інформацією Одеської ОДА

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.