26 грудня за підтримки  голови Одеської  обласної ради Анатолія Урбанського пройшло  Новорічне свято для дітей пільгового контингенту та дітей, батьки яких брали участь в антитерористичній операції на Сході України, яке відбулось у концертно-виставковому комплексі Одеського морвокзалу. Святкові заходи організовано для дітей з кожного куточка Одещини.

«На це яскраве свято ми запросили дітей з різних сімей, а також вихованців будинків-інтернатів різного профілю, дітей, чиї батьки брали участь в антитерористичній операції на сході України. Діти – головна складова єднання з перспективою на добре майбутнє. Тому, незважаючи на економічні труднощі в країні, обласна рада, і я особисто, будемо приділяти цьому питанню велику увагу»,- розповів перед початком шоу Анатолій Урбанський.

На сцені для дітлахів розпочалася справжня казка-мюзикл «Кришталевий голос Аріель». Радість і захват дітей, їх спільні пісні і танці з артистами, бурхливі овації по закінченню вистави були яскравим підтвердженням того, наскільки важливі подібні свята. Ну а солодкі подарунки, вручені дітям, стали приємним присмаком відвіданого шоу.

20 дітей пільгового контингенту нашого міста (діти, батьки яких брали участь в антитерористичній операції на Сході України та талановиті діти з багатодітних родин) мали можливість відвідати святкове шоу. За подаровану радість дітям міста виконавчий комітет Теплодарської міської ради, батьки дітей, які відвідали свято щиро вдячні голові Одеської обласної ради Анатолію Урбанському.

                                                            Начальник  відділу у справах сім’ї та молоді А.В.Кисильова

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.