06 вересня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  першого заступника міського голови Андрія Маковецького,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю секретаря міської ради, заступників міського голови, начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

У ході  проведення наради,  начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто», розповів  про проведені за минулий тиждень з благоустрою територій, прибирання сміття, покіс трави та сухостою, також проводиться робота по підготовці міста до осінньо-зимового періоду. Андрій Маковецький підняв питання освітлення парку та необхідності прийняття ліній освітлення на баланс, для подальшого своєчасного виконання ремонтних робіт по освітленню, а Наталія Самочорна наголосила на необхідності відпрацювати питання обмеження руху на деяких міжквартальних дорогах та розгляду можливості встановлення обмежувачів швидкості, а також на пришвидшенні вирішення питання запуску додаткового маршрутного автобусу до міста Теплодар, з часом відправлення 22.15 год. з міста Одеси (орієнтовно з наступного тижня).

Петро Цельник, директор  МКП «Теплодарводоканал»  доповів, що підприємство працює в штатному режимі, закінчені роботи з ремонту та очищення резервуарів.

Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська ТЕЦ  №2»  доповів, що наразі підприємством продовжуються  роботи з підготовки до опалювального сезону, проводиться часткове оновлення утеплювача на тепломережі, оскільки підприємство обмежено в коштах. До 15 вересня будуть закінчені обходи всіх обєктів, а до 15 жовтня планується виконати всі заплановані заходи по підготовці міста до опалювального сезону.

Майя Запорожан, директор КНП «ТЦМЛ» Теплодарської міської ради доповіла,   що наразі   лабораторно підтверджених  є 7   випадків  захворювання на коронавірус, проводиться робота по вакцинації, але в місті доволі мала кількість бажаючих людей отримати щеплення.

Приділили увагу питанню безбар’єрного доступу до всіх об’єктів  міста громадян з обмеженими можливостями.

Заслухали про готовність закладів освіти до нового навчального року та правил запровадженого маскового режиму в закладах освіти. Самочорна Наталія – секретар міської ради, підняла питання оновлення меблів у дитячому садочку та терміни в які воно буде виконано. Також, Андрієм Маковецьким було дано доручення створити комісію по списанню майна, яке застаріло та не придатне до використання.

Начальники управлінь та відділів доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та плани на поточний.

По завершенню апаратної наради,  перший заступник міського голови Андрій Маковецький подякував всім присутнім за участь у нараді, та надав окремі доручення керівникам відділів виконавчого комітету.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.