26 серпня 2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової тринадцятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання. У засіданні взяли участь 18 депутатів  міської ради, також  були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, громадськість міста та преса.

Перед початком пленарного засідання, Олександр  Миколайович  традиційно привітав депутатів  міської ради Андрія Сурженко, Галину Бабенко та Анатолія Задерновського , які нещодавно відзначали  свій День народження, побажавши  кожному  міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

Розпочинаючи засідання сесії, міський голова запропонував на розгляд депутатів кандидатуру на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів  Прудкого Олександра Вікторовича. Дана пропозиція  була  підтримана 13 депутатами.

Депутати детально зупинилися, обговорили проект рішення та внесли свої пропозиції  щодо змін і доповнень до бюджету Теплодарської громади на 2021 рік, та заслухали  проект рішення про виконання бюджету за І півріччя 2021 року, які винесла на обговорення Світлана Одарич, заступник міського голови з фінансових питань, начальник фінансового управління.

У ході засідання, Вадим Лазарєв начальник управління майна та інвестицій запропонував  на розгляд депутатам проект рішення про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту: “Капітальний ремонт частини приміщень будівлі КПО, розташованої за адресою: Одеська область, м.Теплодар, вул.Комунальна, 3” з проведенням експертизи. Після тривалих обговорень депутати підтримали даний проект, та  вирішили створити комісію для обстеження об’єкта за даною адресою.

Під час засідання депутатами було заслухано інформацію Тетяни Полюк, начальника управління соціальної політики про  зміни внесені до  затвердженої   міської комплексної  програми соціальної підтримки  населення  на 2020-2022 роки «Соціальний захист  населення міста». Метою даної програми є підвищення кількості та якості соціальних послуг, поліпшення умов уразливих верств населення міста, сприяння з питань розв’язання проблем побутового характеру людей похилого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечених сімей, сімей, що опинились у складних життєвих обставинах та інших категорій населення.

 Олександр Шостаковський, депутат міської ради виніс на розгляд членів  засідання  проект   міської  цільової  програми «Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної     громади  Одеського району Одеської області на 2021 – 2024 роки» . Метою цієї програми є впровадження заходів щодо підвищення рівня безпеки  життєдіяльності населення і захищеності території від пожеж, надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, зниження ризику виникнення таких ситуацій, забезпечення своєчасної протидії пожежам, захисту населення, навколишнього природного середовища інше.

Також, в ході засідання була підтримана  та затверджена  програма з проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Теплодарської міської громади на 2021-2022 роки. Мета цієї  програми полягає у розробці організаційних, економічних та інших заходів, спрямованих на забезпечення збереження, раціонального використання земельних ресурсів та їх охорону, шляхом реалізації державної політики України щодо забезпечення сталого розвитку землекористування, захисту прав власників і користувачів земельних ділянок, наповнення міського бюджету за рахунок сплати орендної плати або земельного податку за користування земельними ділянками. 

Андрій Маковецький, перший заступник міського голови надав на розгляд депутатського корпусу проекти  про проведення аудиторської перевірки в управлінні майна та інвестицій Теплодарської міської ради, МКП «Теплодарводоканал» та КП «Одеська ТЕЦ-2». Обидва проекти рішення   були  підтримані одноголосно усіма  депутатами.

Тривале обговорення серед присутніх в сесійній залі викликав проект рішення про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 2,1155  га ТОВ «АВАНТАЖ ІНВЕСТ» у довгострокову  оренду терміном на 49 років для  розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої  промисловості, що  розташована  за  адресою: Одеська область, м. Теплодар, вул. Комунальна 2 «Г». Та даний проект, так і не був підтриманий присутніми депутатами.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.