26 грудня 2016 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович з підведення підсумків минаючого року. Слово було надано начальнику фінансового управління Одарич С.П., яка повідомила, що фінансовий рік закінчився без боргів та стовідсотковим виконанням плану.

Далі, директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко А.І. повідомив присутнім про стан розрахунків населення за комунальні послуги. На сьогоднішній день по стягуванню заборгованості підготовлено близько 20 позовів до суду. Щодо виконання робіт, які ведуться в місті, було повідомлено, що до кінця поточного року будуть завершені роботи по заміні водопроводу (2 км 800м), а також по утепленню теплотраси.

Калашніков С.В., директор МКП «Теплодарводоканал», повідомив, що заборгованість мешканців за послуги водопостачання і водовідведення складає 350 тис.грн.

Стан розрахунків за послуги теплопостачання за листопад 2016 року складають 54%, повідомив головний інженер КП «Одеська ТЕЦ-2».

Головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович застеріг присутніх про те, що в місті зареєстровані випадки грипу та пневмонії, за грудень звернулось 270 мешканців міста, з них 160 дітей.

Назаренко Мирослава Михайлівна, начальник відділу освіти, та Підмазко Світлана Петрівна, начальник відділу культури та спорту, розповіли про стан підготовки до новорічних свят в навчальних закладах і в місті, що наших маленьких мешканців очікують святкові подарунки, а всіх інших мешканців та гостей міста – святкова Новорічна ялинка та новорічні гуляння.

Завершилась апаратна нарада привітанням міського голови, Жовніра Михайла Васильовича, з наступаючими новорічними та різдвяними святами та побажанням добра, здоров’я, миру і достатку всім присутнім та їх родинам.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.