25 серпня 2021 року, міський голова Олександр Чуйко, перший заступник міського голови Андрій Маковецький, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» Андрій Сурженко та начальники відділів міської ради  у рамках робочого візиту відвідали  заклади освіти з метою перевірки готовності до нового навчального року.

В першу чергу представники влади відвідали  школу, аби оцінити хід виконання робіт з будування додаткових кабінетів. Переступивши поріг школи, відчувається,  як активно відбувається підготовка до навчального року, поряд з цим,  кипить робота у нових додаткових класах, робітники ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» якомога швидше стараються закінчити  останні приготування, адже новий навчальний рік вже за тиждень. Олександр Чуйко та перший заступник Андрій Маковецький при огляді нових кабінетів, особливу увагу приділили  класу початкової школи,  а саме,  відзначили  простір кабінету, який має бути зручним та затишним як для  учнів,  так і для вчителів. Нові кабінети, парти, стільці, доступні полиці,  сучасний дизайн – все, для комфортного навчання школярів.

Далі, представники влади  завітали до дитячого садочка №1  «Веселка».  Метою цього візиту, став огляд колишнього приміщення басейну, наразі, в ньому зберігаються зношені та непридатні для подальшого використання меблі , а також інший непотріб. За словами першого заступника міського голови Андрія Маковецького,  роботи зі створення умов для фізичного розвитку дітей не припиняються.  Отже, найближчим часом , розпочнеться капітальний  ремонт приміщення басейну в  дитячому садочку №1 «Веселка».

Також, Олександр Чуйко та Андрій Маковецький поділилися планами на найближчий період, зазначивши,  що вже незабаром відбудеться урочисте відкриття зони відпочинку біля водосховища. За задумами керівництва міста, планується висадити дерева вздовж алеї  до водосховища  за участю наших  майбутніх першокласників та вчителів, які надалі зростатимуть разом із ними, та залишать  пам’ять в їх серцях.

В завершенні  робочого візиту до закладів освіти, представники влади зупинилися біля будинку 14 по вулиці Піонерній. Обговорили аварійний стан фасаду  двох під’їздів, які потребують капітального ремонту, та напрацювали шляхи вирішення цієї ситуації. За словами Андрія Маковецького, є декілька варіантів реконструкції фасадів  для сушки білизни на поверхах, так званих сушилок, але  потрібно визначити першочергові етапи роботи. 

Майже кожного дня, ми вже  помічаємо,  як крок за кроком змінюється наше місто, та попереду ще багато роботи. 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.