2 серпня   2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю начальників відділів  виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

На початку  апаратної  наради Олександр Миколайович довів до відома всіх присутніх, що напередодні  відбувся в м.Одеса  триденний   XVІ Український   муніципальний   форум, на якому обговорювались найгостріші питання щодо розвитку місцевого самоврядування, вдосконалення законодавчої бази для розв’язання конкретних проблем територіальних громад, підтримки економічного розвитку громад тощо.

Під час   апаратної наради, начальники  відділів   виконавчого комітету Теплодарської міської ради та  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали   про проведену  ними роботу за минулий тиждень, а саме, Андрій Сурженко, директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» доповів,  що в місті продовжуються  роботи  з    покосу   трави  та проводяться  санітарні роботи з обрізки сухих та пошкоджених  гілок на деревах.  Олександр Михайлов, директор МКП «Одеська теплоенергоцентраль №2»  доповів, що підприємством продовжуються планові підготовки до опалювального сезону та поряд з цим виконуються роботи з гідравлічних випробувань теплових мереж та технічні роботи з обслуговування обладнання. Петро Цельник, директор  МКП «Теплодарводоканал» доповів, що підприємство працює у штатному режимі та продовжуються роботи з усуненню течії. Майя Запорожан, директор міської лікарні, доповіла,   що за минулий тиждень  лабораторно підтверджено  чотири   випадки  захворювання на коронавірус та наголосила, що в лікарні є достатня кількість доз  вакцини для забезпечення вакцинації мешканців міста.  

По завершенню апаратної наради міським головою  було надано ряд доручень окремим керівникам структурних підрозділів  та начальникам  комунальних підприємств міста.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.