Вже тиждень наше місто, в нічний час, потерпає від їдкого запаху диму, діти, наші батьки, не мають змоги повноцінно відпочивати, вікна відкрити неможливо, люди, які страждають на астму та алергічні хвороби дуже важко переносять нічні паління та з кожним днем все більше звертаються за допомогою.

  Представники міської ради, депутатського корпусу та підрозділ 14 ДПРЧ вже третій день виїжджає на усі можливі місця, де є загроза спалу сміття і веде жорстку роботу з порушниками.

    Попереджаємо!!! ми будемо щодня контролювати спалювання трави, сміття на території та за межами Теплодару, будемо приймати самі жорсткі міри до тих, хто порушує закони, за спалювання відходів, в тому числі побутового сміття, передбачена відповідальність за Статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно якої: “Порушення правил складування, зберігання, розміщення, транспортування, утилізації, ліквідації та використання відходів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуванних мінімумів” доходів громадян і на посадових осіб, громадян-осіб підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуванних мінінмумів доходів громадян” також стаття 152. «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Порушники будуть нести не тільки матеріальну, але й кримінальну відповідальність, усі прізвища будуть розміщенні на сайті міської ради та на сторінках соціальних мереж.

 

 

                                                                                    

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.