Сьогодні,  27 липня 2021 року  в залі засідань міської ради під керівництвом секретаря міської ради Наталії Самочорної та  в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олександра Прудкого   відбулась робоча зустріч з головами садівничих  кооперативів. В зустрічі взяли участь представники міської ради, депутати, голови та представники  садівничих кооперативів «Ветеран», «Енергетик», «Набережне», «Радуга», «Світанок», «Енергобудівельник».

На засіданні обговорювались важливі  питання щодо  благоустрою садівничих  кооперативів, стану вулиць та доріг, вивезення сміття, визначення меж земельних ділянок тощо.

Голови садівничих кооперативів висловили своє обурення щодо проблеми зі сміттям, за їх словами, вони намагалися організувати вивезення сміття,  але дачники  його залишають скрізь:  біля дороги, під деревами, прямо на території дачних кооперативів, та  інші мешканці з сусідніх товариств теж звозять машинами  сміття.

Олександр Шостаковський, начальник 14 ДПРЧ, депутат міської ради, у своєму виступі,  звернувся до всіх власників ділянок  садівничих кооперативів з проханням не  спалювати траву та сміття на своїй  території аби не створювати пожежну небезпеку, яка може призвести до знищення дачних будинків та загибелі людей.

Задля покращення благоустрою садівничих кооперативів такі  робочі зустрічі з головами та представниками  планується проводити й надалі.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.