ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА     

Першу половину місяця юні борці відділення активно продовжували навчально-тренувальний процес і поєднували його з участю у змаганнях різного рівня. Вихованці тренера-викладача І категорії Володимира Андрійовича Гладуша продовжили  успішні виступи.

      1-3 липня у м.Хмельницький відбулася ІІІ літня Гімназіада України.  Найкращий результат показав кандидат у майстри спорту України Кирило Угрік – він став бронзовим призером. Нині Кирило проходить адаптацію у вищій для себе ваговій категорії 68кг і це потребує певного проміжку часу. Ще двоє теплодарців мали в своєму активі перемоги, але фінішували п’ятими – це брати Дмитро і Олексій Димитрови.

     9-10 липня Одеса приймала учасників відкритого Всеукраїнського турніру «Фестиваль спортивної боротьба-2021». Тут Максим Пашаєв переборов усіх своїх опонентів і нагороджений Кубком, золотою медаллю і грамотою. А брати Сергій і Олексій Димитрови поступилися лише у півфіналі і нагороджені бронзовими медалями і грамотами.

       На минулих вихідних у м.Тернополі проведено Всеукраїнський турнір пам’яті Є.Ворка серед юніорів, що був відбором до складу національної збірної України на участь у чемпіонаті світу. Наш борець Даниіл Битка виграв два поєдинки і поступився у півфіналі майбутньому переможцю. Він нагороджений бронзовою медаллю і грамотою.

      Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!                                                                                        

                                            ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ШАХІВ

серед школярів проведено в м.Теплодарі. Захоплююча боротьба на чорно-білих клітинках тривала дві години.

     Вперше переможцем став Андрій Сафронов. Він нагороджений золотою медаллю і грамотою. На пів-очка відстав срібний призер Тимофій Бруяка, а на третій бронзовій сходинці Артем Солобчук. Гідну конкуренцію їм склав Даниіл Довгань.

    Наші вітання!

                                                      ФУТБОЛ        

      Добігає кінця перше коло Першості «Біляївської футбольної ліги». Цього разу наша команда грала на виїзді в смт.Авангард. Футболісти влаштували не притаманну турніру гольову перестрілку і матч завершився перемогою господарів – 7:6!

    Останній матч гравці «Енергетика» (м.Теплодар) грають на міському стадіоні і зустрінуться з одним із лідерів – командою «Яськи». Початок матчу – 18.00.

    Вболівайте за наших!                                                                   

                                                                     А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.