Сьогодні, 12  липня 2021 року, в залі засідань міської ради, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка,  відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступника міського голови Андрія Маковецького, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.

В ході  апаратної наради,  керівники   комунальних підприємств міста  доповідали про  проведену роботу за минулий тиждень. Олександр Миколайович та заступник голови Андрій Маковецький звернули увагу на першочергові  питання в місті, а саме: стан виконання поточного ремонту в закладах  дошкільної освіти, своєчасне встановлення дорожніх знаків, більш якісне прибирання вулиць міста та  покос трави,  облаштування території пляжу, тощо. Заступник міського голови зазначив, що задля покращення  благоустрою міста до комунальників приєднається громадська організація «Почни з себе».
По завершенню апаратної наради міським головою було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та керівникам комунальних підприємств міста.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.