9 липня 2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання позачергової дванадцятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання. У засіданні взяли участь 17 депутатів  міської ради, були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та   громадськість міста.

За порядком денним на розгляд депутатів  було запропоновано 8 питань, які перед цим були розглянуті на засіданнях постійних комісій.

У ході засідання депутатами було заслухано, обговорено  та підтримано проект рішень про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати та пільг зі сплати за землю на території м.Теплодар. Розглянуті та  підтримані  у новій редакції  Статути КНП «Теплодарська центральна міська лікарня»,  МКП «Одеська теплоенергоцентраль №2» та МКП «Теплодарводоканал». На розгляд депутатів були винесені проекти рішень  про створення інклюзивної групи у дошкільному навчальному закладі №2 «Сонечко»,  проекти про внесення змін щодо міської програми фінансової підтримки комунальних підприємств та зміни до бюджету Теплодарської територіальної громади на 2021р.

Всі проекти рішень за порядком денним депутатами були розглянуті, обговорені та прийняті відповідні рішення.

По завершенні засідання міський голова подякував всім присутнім за роботу сесії, та нагадав, що у неділю, 11 липня відбудеться футбольний матч між нашою командою «Енергетик» та командою «Мирний» с.Мирне. Отже, всіх вболівальників очікуємо на стадіоні ім.Котовича с.Мирне.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням .

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.