29 червня 2021 року, під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової одинадцятої  сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 19 депутатів  міської ради, були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, громадськість міста.

Перед початком пленарного засідання, Олександр  Миколайович привітав депутата міської ради Андрія Лаврінова, який нещодавно відзначив свій День народження, побажавши  міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді. А також подякував за турнір  з волейболу серед молоді та збірної депутатів і керівництва міста, який відбувся 29 червня в м.Теплодар.

За порядком денним депутатам було запропоновано на розгляд  21   питання. 

Депутатами, на початку сесії,  були розглянуті та обговорені  питання про зміну найменування та затвердження Статуту  дошкільних навчальних закладів «Сонечко» та «Веселка», загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, міського будинку дитячої та юнацької творчості, спортивної школи.

У ході засідання депутатським корпусом обговорювався  проект про надання  дозволу міському комунальному підприємству «Одеська теплоелектроцентраль №2» на укладання договору на постачання природного газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг», як значного господарського правочину».

Депутатами було  підтримані  зміни щодо виконання міської  «Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Теплодар на 2021- 2023 роки», а також проєкт рішення про скасування  рішення міської ради від 25 квітня 2013 року №364-VI «Про прийняття на балансовий облік цегляної одноповерхової будівлі на території ЗОШ І-ІІІ ступенів». Обговорені та підтримані зміни до   програми з локалізації та ліквідації амброзії на території м.Теплодар.

Підтримані та затверджені програми забезпечення проведення заходів мобілізації і територіальної оборони та підготовки молоді до служби в Збройних Силах України в Теплодарській міській раді на 2021-2023 роки.

Також були розглянуті та затвердженні  питання, які стосувалися земельних ділянок  громадян міста.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням .

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.