Теплодарська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки об’єкту нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Теплодар, для цілей приватизації об’єкту шляхом викупу.

Конкурс відбудеться  16 липня  2021 року о 14.00 за адресою: 65490, Одеська область, м. Теплодар (актова зала виконавчого комітету Теплодарської міської ради).

                                                        Інформація про об’єкт оцінки 

Назва об’єкта оцінки: Будинок ВОХР загальною площею 305 кв.м., що складається з Будинку ВОХР, майданчику (відкритий склад), огорожі, вимощення, що знаходиься за адресою: 65490, Одеська область, м.Теплодар, Промзона, вул.Хімічна, буд.122 та розташовані на земельній ділянці загальною площею 44303 кв.м

Найменування балансоутримувача об’єкта оцінки: Управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради.

Місцезнаходження об’єкта оцінки: 65490, Одеська область, м.Теплодар, Промзона, вул..Хімічна, 122

Мета проведення оцінки: для цілей приватизації об’єкту шляхом викупу.

Телефон замовника конкурсу: 0487053472

Телефакс замовника конкурсу: 0487053472

Електронна адреса замовника конкурсу: teplodar-umi@ukr.net.

Види економічної діяльності (коди КВЕД) суб’єкта господарювання: 84.11 Державне управління загального характеру .

Кількість об’єктів необоротних активів (нематеріальні активи, основні засоби, об’єкти незавершених капітальних інвестицій, довгострокові фінансові інвестиції) згідно з обліком (зазначаються окремо за групами): об’єкти завершеного будівництва.

Балансова залишкова вартість нематеріальних активів, основних засобів, об’єктів незавершених капітальних інвестицій, довгострокових фінансових інвестицій (зазначається окремо за групами): станом на 01.06.2021 р. – 231418,53   грн.

Кількість земельних ділянок (зазначається у разі оцінки об’єктів нерухомості, у тому числі земельних ділянок, цілісних майнових комплексів, пакетів акцій, часток, паїв): 1

Розмір земельної(их) ділянки(ок), усього: – 4,4303 га

Місце розташування земельної ділянки: 65490, Одеська область, м.Теплодар, Промзона, вул.Хімічна,122

Цільове призначення земельної ділянки: 11.03 Для розміщення по експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств.

Правовий режим земельної ділянки: землі територіальної громади м. Теплодар. 

Нормативна грошова оцінка земельної ділянки: – 10161591,80 грн

Наявність об’єктів, відомості про які містять державну таємницю: «ні»

Дата оцінки (дата, на яку проводиться оцінка майна):  за потребою.

Відповідальна особа за подання інформації: Лазарєв Вадим Васильович

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватись відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами, внесеними наказом ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України  20.02.2018 за  № 198/31650) (далі – Положення).

        До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів  оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність  в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна  за напрямом 1 «Оцінки об’єктів у матеріальній формі»  та спеціалізацією  у межах  цього  напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

        Для зарахування балів згідно з Положенням  будуть враховуватися кваліфікаційні  свідоцтва ( кваліфікаційні документи) оцінювачів, які мають загальний стаж професійної діяльності не менше 3-х років (для оцінки нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості) у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них).

        Вимоги до претендентів для участі в конкурсі (учасників конкурсів) викладені у пунктах 5-10 розділу ІІ Положення. Вимоги до конкурсної документації, порядку її складання, оформлення та подання містяться у Положенні, зокрема у розділах І, ІІ, ІІІ, та додатках до нього. Заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності, інформація щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, інформація про претендента подаються за встановленими в додатках 3 – 5 до Положення формами.

               Конкурсна документація подається в запечатаному конверті до Управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області не пізніше ніж за чотири робочих дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті потрібно  зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.