Щорічно, у третю неділю червня, в Україні відзначають День медичного працівника. З цієї нагоди, 17 червня о 16.00 годині в Теплодарському міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт. За традицією, на початку заходу, медичних працівників привітав  міський голова. Олександр Миколайович, як ніхто розуміє, що немає у світі нічого важливішого і найдорожчого ніж здоров’я, тому що 20 років  поспіль працював головним лікарем в міській лікарні.  Міський голова від щирого серця  привітав всіх медиків, побажавши кожному радості, наснаги, а добро, яке  вони роблять, щоб поверталося сторицею.

До привітального слова долучилася головний лікар Теплодарської міської лікарні Майя Запорожан, побажавши всім благополуччя та міцного здоров’я. Майя Афанасіївна, з приємністю зазначила, що останнім часом  медики відчувають, з якою любов’ю та добротою мешканці міста  Теплодар висловлюють слова подяки. Також свої вітання висловили працівники і вихованці ДНЗ “Веселка” та подарували яскравий виступ.

Грамотами та подяками за активну участь у житті міста, сприяння зростанню рівня якості послуг у галузі охорони здоров’я, які надаються у місті Теплодар, за сумлінне виконання посадових обов’язків були нагородженні кращі медичні працівники.

Отже, всі хто завітав на свято, отримали гарний святковий настрій.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.