28 травня 2021 року, під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось пленарне засідання чергової десятої  сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 21 депутат  міської ради, були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, громадськість міста, преса.

Перед початком пленарного засідання, Олександр  Миколайович привітав депутата міської ради В’ячеслава Андреєва, якій нещодавно відзначив свій День народження, побажавши  міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

За порядком денним депутатам було запропоновано на розгляд  22   питання. 

В першу чергу  депутатами були розглянуті та обговорені  два питання запропонованих міським головою: про затвердження на посаду першого заступника міського голови та заступника  з фінансових питань.  Депутати підтримали кандидатів, запропонованих міським головою. На посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів призначено Маковецького Андрія, а на заступника з фінансових питань – Свфтлану Одарич.

У ході роботи сесії   було заслухано інформацію начальника Одеського районного управління поліції  №2  Головного управління національної поліції в Одеській області Кулібаби  Вадима  Олександровича про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобігання корупції, охорони громадського порядку на території м.Теплодар за ІІ півріччя 2020 року та за і квартал 2021 року.

Під час засідання  розглянули  проект про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «УБД»» , основним напрямком  діяльності органу буде створення умов для участі  жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і законів України.  

Також були розглянуті та затвердженні  питання, які стосувалися земельних ділянок  громадян міста.

З результатами поіменного голосування по кожному рішенню можна ознайомитись за посиланням

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.