14 травня  2021 року відбулось пленарне засідання позачергової дев’ятої сесії Теплодарської міської ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 17 депутатів міської ради. Також були присутні керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, громадськість міста, преса.

Перед початком пленарного засідання, Олександр Миколайович привітав Олену Акімову, депутата міської ради, яка нещодавно відзначала свій День народження, побажавши  міцного здоров’я та плідної праці в Теплодарській міській раді.

На розгляд депутатів було винесено рішення про зобов’язання міського голови внести пропозицію на розгляд Теплодарської міської ради кандидатуру на посаду першого заступника міського голови , на яке міським головою було накладено вето.

За результатами голосування депутатів міської ради вето міського голови було подолано.

Під час сесії міський голова нагадав, що заходи з святкування 40-ої річниці Дня міста переноситься на 19 червня 2021 року, та довід до відома депутатів,  що на наступну сесію міської ради  з робочим візитом планують завітати представники Асоціації міст України.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.