19 квітня 2021 року на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  виконавчого комітету Теплодарської міської ради дотримуючись  обмежувальних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. №1236 (зі змінами внесеними постановами  Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 р. №104 та від 24.02.2021 р. №154),  засіданням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету  Теплодарської міської ради було прийнято рішення щодо організації освітнього процесу на території міста Теплодар:

  • для здобувачів освіти 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованців позашкільної освіти та естетичного виховання дітей з використанням дистанційного навчання;
  • для учнів 1-4 класів закладів загальної  середньої освіти та дошкільної освіти у звичайному режимі, з продовженням освітньої діяльності у закладах з чітким дотриманням протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби.

та інше.

Більш детально за посиланням Протокол №9п

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.