Одеський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) у своїй структурі має 8 підпорядкованих Бюро правової допомоги.

Діяльність Центру поширюється на територію Березівського, Білгород-Дністровського, Біляївського, Лиманського, Овідіопольського районів та міст Одеса, Теплодар, Чорноморськ, Южне Одеської області.

Завітавши до будь-якого Бюро кожен може отримати правову консультацію щодо того, як діяти для вирішення своєї життєвої проблеми; допомогу у складанні заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім процесуальних), а певна категорія населення має право отримати допомогу адвоката чи юриста, допомогу в складанні документів процесуального характеру та представництво інтересів в суді.

Правові послуги, які надають адвокати та працівники системи безоплатної правової допомоги, безоплатні для клієнтів і оплачуються державою.

Крім того, велику увагу система безоплатної правової допомоги приділяє публічному інформуванню громадськості про свою діяльність, механізму захисту прав та інтересів осіб.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.