Сьогодні, 14 квітня 2021 року відбулась робоча зустріч керівництва міста з представниками ПП «НВО «АГРОБІОІНОВАТІКА» та  ПП «ТТСК ПІВДЕННА ПАЛЬМІРА». Метою зустрічі було інформування керівництва міста та депутатського корпусу міської ради про планову діяльність підприємства та впливу його діяльності на довкілля.

Богдан Рокотілов, представник ПП «НВО «АГРОБІОІНОВАТІКА»  розповів, що планова діяльність підприємства полягає у виробництві   та зберіганні органо-мінеральних, мінеральних та мікробіологічних препаратів, засобів захисту рослин, розміщення яких планується у промислово-складському комплексі, за адресою: м.Теплодар, Промзона, вул.Кордонна,7.  Зі слів представника підприємства, на території комплексу вироблятимуть регулятори росту рослин, мінеральне добриво, органічне добриво, органо-мінеральне добриво, пробіотики для тваринництва, мікробіологічні засоби захисту рослин та інші препарати біологічного походження. Також Богдан Рокотілов зазначив, що запуск виробництва  планується на найближчий період, наразі відбуваються підготовчі роботи, а в планах компанії є й надалі нарощувати обсяги виробництва,  що дасть змогу для  створення додаткових робочих місць та можливість поповнення місцевого бюджету.

Під час  робочої зустрічі  учасники обговорення мали змогу поспілкуватись з представниками підприємств та отримати відповіді на свої запитання.

 

2 коментар до “Робоча зустріч”
  1. Звертаюся до мєра м Теплодар і прошу , керуючись ЗУ”Про доступ до публічної інформації ” ст6 з метою можливого подальшого подання пропозицій та зауважень для розгляду на громадських слуханнях , прошу Вас надати таку інформацію стосовно ПП “НВО Агробіоінноватика”:
    1Яке хімічне виробництво планується запустити на Промі ( зазначити всі технічні та хімічні подробиці впливу на довкілля)
    2Хто є власником підприемства (ПІБ)
    3Вкажітьпопередне місце ( адреса розташування )виробництва та причини його зміни на Теплодар
    4 Економічне обгрунтування користі для громади
    5Надайте план технологічного процесу
    6 Висновки профшльних спеціалістівТеплодарської МР
    7 Копшї дозволівна віробництво від державних інспекцій
    З повагою .

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.