Відповідно до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля”  Теплодарська міська рада повідомляє про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля ПП “НВО “АГРОБІОІНОВАТІКА” для отримання та врахування зауважень і пропозицій до  планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації,що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля.

Повідомлення

4 коментар до “ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля”
  1. Здравствуйте, я как житель Теплодара хотела бы что бы вопрос о работе предприятия по производству пестицидов и других удобрений был вынесен на общественное обсуждение ! в сообщении написано , что может быть нанесен вред окружающей среде . Общественное обсуждение ( собрание жителей) необходимо провести на свежем воздухе ,дабы не нарушать карантин .

    1. Громадське обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля
      Протягом 20 робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення на офіційному веб- сайті уповноваженого органу громадськість має право надати уповноваженому органу, зазначеному у пункті 15 цього повідомлення, зауваження і пропозиції до планованої іяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля.
      Надаючи такі зауваженні і пропозиції, вкажіть реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (зазначений на першій сторінці цього повідомлення). Це значно спростить процес реєстрації та розгляду Ваших зауважень і пропозицій.
      У разі отримання таких зауважень і пропозицій громадськості вони будуть розміщені в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля та передані суб’єкту господарювання (протягом трьох робочих днів з дня їх отримання). Особи, що надають зауваження і пропозиції, своїмпідписом засвідчують свою згоду на обробку їх персональних даних. Суб’єкт господарювання під час підготовки звіту з оцінки впливу на довкілля зобов’язаний врахувати повністю, врахувати частково або обґрунтовано відхилити зауваження і пропозиції громадськості, надані у процесі громадського обговорення обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля. Детальна інформація про це включається до звіту з оцінки впливу на довкілля.
      Рішення про провадження планованої діяльності
      Відповідно до частини 3 статті 11 Закону України « Про оцінку впливу на довкілля» – висновок з оцінки впливу на довкілля, що видається Міндовкілля України.
      Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Департаменту екологічної оцінки та контролю, відділу оцінки впливу на довкілля. Поштова адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополіта Василя Липківського, 35; тел./факс (044) 206-31-40, (044) 206-31-50, електронна пошта:
      OVD@mepr.gov.ua; контактна особа – Тіщенкова Марина Олегівна, директор Департаменту.
      (найменування уповноваженого органу, поштова адреса, електронна адреса, номер телефону та контактна особа)

      1. Я писала про ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ , а не про жалобы в Министерство окружающей среды . В документе написано что они должны быть проведены это законное право жителей – знать какое производство будет рядом .И нужен ли жителям Теплодара *ПП*НВО*Агробиоиноватика* , Учитывая то что производство пестицидов и других удобрений связано с вредными выбросами и оказывает негативное влияние на окружающую среду.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.