Успішно виступили на чемпіонаті Одеської області з греко-римської боротьби серед кадетів 2004-2005р.н. та юнаків 2006-2007р.н. вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша.

      Чудову спортивну майстерність продемонстрував першорозрядник Кирило Угрік (2007 року народження) у своїй ваговій категорії 68кг. Спочатку йому не було рівних серед ровесників – він став чемпіоном, переборовши усіх опонентів. А потім з дозволу організаторів змагань і тренерів вийшов на килим у групі кадетів – борців, старших від нього на 2-3 роки. І тут жага до перемоги була настільки великою, що устояти не зміг ні один суперник. Отже, у Кирила феєричний успіх – два чемпіонських титула! Мо-ло-дець! 

     Своє минулорічне найвище досягнення на Одещині захистив і першорозрядник Дмитро Дімітров. Та найщасливішим, мабуть, є Теймур Гусейнханов – він уперше став чемпіоном області!   

        У фіналі боролися ще двоє теплодарців і отримали срібні нагороди – це Олексій Дімітров і Нікіта Чебан. Бронзові медалі вибороли самі юні – Олег Вікол і Роман Лепегов.

       Чемпіонат області не лише виявляв найкращих з кращих, а й був відбором до зонального чемпіонату України, що відбудеться 19-20 лютого в Миколаєві. Побажаємо ж нашим борцям переможного виступу!

       Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша і його вихованців з високими спортивними результатами!                                                                                            

                                                                                                                           А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.