Сьогодні, 15 лютого 2021 року,  під  керівництвом міського голови Олександра Чуйка за участю заступників міського голови, начальників відділів,  керівників комунальних підприємств міста, відбулась  щотижнева апаратна нарада,  на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та обговорені питання на найближчий період.

    Начальник відділу з питань НС та ЦЗН виконавчого комітету Теплодарської міської ради О.Зорило  зазначила, що надзвичайних ситуацій та небезпечних подій за попередній  тиждень  в місті не було. Відкрите питання залишається з наявністю безхатченків  в місті.  Н. Полюк,  начальник УПСЗН запропонувала приділити особливу увагу в цьому питанні та звернутися до Біляївського відділу  поліції ГУНП в Одеській області щодо визначення реєстрації місця проживання бездомних громадян.

         Директор ТОВ «ЖЕБП «Наше місто» А.Сурженко доповів про  проведену роботу з розчищення доріг від снігу та посипання піском пішохідних доріжок міста.

     Директор  МКП «Одеська ТЕЦ-2»  В. Волковський  доповів, що через зниження температури підняли навантаження на котельні.

     Директор МКП «Теплодарводоканал»  В.Багно доповів, що звалилося перекриття на КНС та необхідно зробити опалубку. Міський голова Олександр Чуйко доручив   в.о. першого заступника міського голови  Юрію Некрасову та секретарю міської ради виїхати на КНС для розуміння даної ситуації, розібратися та доповісти про стан каналізаційної насосної станції. Актуальною  залишається проблема з споживачами, які вчасно не сплачують  послуги водопостачання. На що, міський голова наказав підготувати списки боржників для висвітлення їх на офіційному сайті виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

      В.о. міського лікаря  КНП«Теплодарська ЦМР ТМР»,  М.Запорожан, довела до відома, що продовжується підготовка до вакцинації від COVID-19 , але на сьогоднішній день лише 50 осіб виявили бажання.

    Завершуючи апаратну нараду, міський голова Олександр Чуйко надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів міста. 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.