Сьогодні, 27 січня 2021 року відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд членів виконавчого комітету за порядком денним було винесено 11 питань.

Основними проєктами рішень, які викликали тривалі обговорення були проєкти рішень «Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води (ПІТНВПВ) для Міського комунального підприємства «Теплодарводоканал»» та «Про встановлення тарифу на послуги з вивезення побутових відходів  для мешканців багатоквартирних будинків, населення будинків ОСББ, ЖБК, бюджетних установ, інших споживачів м.Теплодар». Доповідачем з першого питання був в.о.першого заступника міського голови Юрій Некрасов, доповідачем з другого питання був начальник управління майна та інвестицій Теплодарської міської ради Вадим Лазарєв, а співдоповідачами – відповідні профільні спеціалісти комунальних підприємств.

Після тривалих обговорень, великої кількості додаткових питань та сперечань рішення все ж таки були прийняті.

Даними рішеннями були затверджені поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для Міського комунального підприємства «Теплодарводоканал», які будуть застосовуватись при формуванні тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, а також новий тариф на послуги з вивезення побутових відходів (виконавець послуг ТОВ «ЖЕБП «Наше місто»), який з 01 лютого поточного року становитиме для населення будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів «Енергетик-2» та «Вишневий сад-2006», – 157,50 грн. за м3, на одного мешканця  багатоквартирних будинків – 15,75 грн., для бюджетних установ та інших споживачів – 165,37 грн. за м3.

Далі були затверджені зміни до штатних розписів міських навчальних закладів, а саме, в кожен заклад введено по 0,25 ставки фахівця з публічних закупівель (відповідно до вимог чинного законодавства), загальна кількість ставок по закладам залишилась колишньою.

Також членами виконавчого комітету були заслухані та затверджені звіти про роботу відділів за минулий рік та деякі  архітектурні питання, що стосувались визначення місця розташування земельних ділянок, які належать нашим мешканцям.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.