Теплодарська міська рада, на чолі з головою Олександром Чуйко, занепокоєна напруженою соціальною ситуацією в нашому місті, пов’язаною з зростанням тарифів на житлово-комунальні послуги.

Нами підготовлений проект рішення №44-ПРР від 14.01.2021р. «Про звернення депутатів Теплодарської міської ради VIII скликання та міського голови м. Теплодар до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, щодо неприпустимості зростання цін та тарифів на електроенергію, природний газ та житлово-комунальні послуги для населення», який буде розглянуто на найближчому засіданні чергової сесії. Цим зверненням Теплодарська міська рада звертається до Президента України, як до Гаранта Конституції України, до Голови Верховної Ради України, до Голови Кабінету Міністрів України та вимагає соціальної справедливості, а також вжити невідкладних заходів, щодо відновлення державного регулювання цін на газ, пільгових тарифів на електроенергію, спрощення доступу людей до комунальних субсидій.

До 24 січня в нашій країні діє жорсткий локдаун, запроваджений  постановою КМУ  від 09.12.2020 р. №1236, під час дії якого заборонені проведення масових  заходів за участю більш як 20 осіб. Теплодарська міська рада звертається до мешканців міста з проханням не наражати своє здоров’я та здоров’я своїх рідних на небезпеку, не ризикувати отримати штраф за недотримання обмежувальних карантинних заходів та відмовитись від проведення мітингу, запланованого на 20 січня 2021 року.

Керівництво міста, на чолі з головою, відкриті та готові зустрітись в будь-який час з представниками активної громадськості в кількості 4-5 осіб (з дотримуванням всіх карантинних заходів), для конструктивного діалогу.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.