Останній місяць року був багатим на спортивні події. Адаптивний карантин не забороняє проведенню змагань за умови виконання протиепідемічних заходів.

Відкритий новорічний турнір Одеської області з кікбоксингу WTKA був представницьким – в Одесу з’їхалися понад 120 учасників з Одещини і Миколаївської області.

Чудово виступили вихованці тренера-викладача Олександра Анатолійовича Алексійчука. Шість (!) учнів відділення таїландського боксу Теплодарської ДЮСШ нагороджені золотими медалями і грамотами – їх отримали Ростислав Вітальєв, брати Михайло і Віктор Чабани, Олександр Аладінський, Кирило Бринза і Аль-Альван Аднан. До речі, останній завершив фінальний поєдинок на свою користь достроково – вже під кінець першої хвилини. Срібні медалі у Максима Їжака, Артура Бабія і Данила Кузуб’яка. Це найкращий виступ юних боксерів на обласному рівні. Молодці!

Щиро вітаємо тренера-викладача О.А.Алексійчука і його вихованців з високими спортивними результатами!

                                                         ЧЕМПІОНАТИ З ШАХІВ І ШАШОК.

Як завжди, наприкінці року проводяться чемпіонати міста з шахів та шашок серед школярів. В них приймають участь всі бажаючі.

За шахівницею прогнозовано минулорічний чемпіон семикласник Нікіта Журавель зберіг статус найкращого – в нього лише одна поразка. А ось наступні призові місця виборювалися у додатковому турнірі: другий призер – п’ятикласник Тимофій Бруяка, бронза – у другокласника Миколи Вернидубова. Добрі результати у Артема Солобчука, Лідії Кушнір і Богдана Гори. В турнірі початківців перше місце у Максима Бабича, а вслід за ним місця посіли Даниїл Довгань, Василь Загарій і Андрій Сафронов.

Чемпіоном з шашок став Ярослав Опря, який випередив своїх конкурентів Святослава Бочарова і Всеслава Гребенюка. Серед самих юних найкраще зіграли Олександра Форваркова, Данило Суворов і Юрій Гребенюк.

Всі три призери чемпіонатів нагороджені грамотами і медалями відповідного ґатунку, а чемпіони додатково – Кубками міського голови.

                                     У ФУТБОЛІСТІВ – СРІБЛО.                                                                    

Футбольна команда м.Теплодара (представник і головний спонсор С.П.Тарапіцин, тренер В.Є.Древаль) успішно виступила у двох відкритих Першостях м.Біляївки, що проводилися у 2020 році з перервою через карантин.

Футбольний турнір складом команд 8×8 був цікавим і непередбачуваним і завершився перемогою сільської команди з Майор, а теплодарці фінішували на другій позиції.

В змаганнях з футзалу, в яких приймали участь 11 команд і які завершилися у середині грудня, шанс виграти їх у теплодарців був: за три тури до кінця ми лідирували. Але фортуна і тут відвернулася від наших гравців – за нами друге місце. Переможцем стала команда «Чайка» (с.Холодна Балка), а бронза у господарів – команди «Реал».  

 Команда м.Теплодар нагороджена Кубками і грамотами, а футболісти – медалями і грамотами. Вагомий внесок внесли: воротар Іван Воробйов, польові гравці Олександр Чернега, Андрій Хотинський, Петро Тарапіцин, Дмитро Чайченко, Олександр Матрос, Максим Драгаєв, Євген Гавінчук, Петро Сейрік.

        Наші вітання!

                                         БРОНЗА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРНІРУ

        Підведені підсумки Всеукраїнського турніру з шашкової композиції пам’яті В.Сурдула, в якому приймали участь 24 учасника. Теплодарець майстер спорту України А.Г.Баланюк зайняв третє місце.

         Ці змагання були генеральною репетицією перед чемпіонатом України 2021 року.

                                                                 А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.