Сьогодні, 23 грудня 2020 року в Теплодарській міській раді відбулась робоча зустріч міського голови Олександра Чуйка з головою правління ГО ГР «Віра, Надія, Любов» Тетяною Семікоп. Зустріч пройшла в рамках реалізації проєкту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації. В зустрічі також прийняли участь Єлізавета Левіна – юристка, фахівчиня з ідентифікації та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми, Тетяна Полюк – начальник УПСЗН ВК ТМР, Наталія Гріщук – начальниця служби у справах дітей ВК ТМР, спеціалісти профільних відділів та управлінь, а також представники учбових, медичного закладів та громадськості міста.

Зустріч була присвячена двом дуже важливим та болючим питанням сьогодення, а саме, торгівлі людьми та домашньому насильству. Під час зустрічі обговорювались вимоги національного законодавства щодо виконання Законів України з протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, а також механізми взаємодії між суб’єктами з надання допомоги, підтримки постраждалих від торгівлі людьми та від домашнього насильства.  

За результатами зустрічі, сторони напрацювали подальші кроки співпраці нашої громади з громадською організацією «Віра, Надія, Любов» в організації роботи Координуючого механізму на місцевому рівні.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.