Наприкінці другої декади жовтня у національному парку «МЕЖИГІР’Я» (с.Нові Петрівці Київської області) відбувся перший чемпіонат України U-13 з греко-римської боротьби, в якому приймали участь практично всі юні таланти 2007-2008 років народження із усіх областей країни.

     Ми вболівали за найкращого учня Теплодарської дитячо-юнацької спортивної школи Кирила Угріка (вагова категорія 66кг). І не безпідставно:  ось вже 7 років він тренується у Володимира Андрійовича Гладуша, а його власний минулорічний показник – в 16 виступах на обласних, Всеукраїнських і Міжнародних змаганнях виборов 12(!) золотих і 4 срібних медалей – невідомо чи буде кимось підкорено. В 2020 році Кирило вже завоював золоті медалі на чемпіонаті Одещини і на зональному чемпіонаті України, а також не мав собі рівних у 4-х Всеукраїнських турнірах, що відбулися в Одесі, Миколаєві та Харкові.

    І цього разу на найпрестижнішому у спортивному житті Кирила чемпіонаті вихованець теплодарської школи боротьби не мав права ні на помилку, ні на послаблення на килимі. Лише за таких умов  шлях до тріумфу. І він перемагав! І першого, і другого, і третього суперника – допоки не отримав поздоровлення: «Ти –  ЧЕМПІОН УКРАЇНИ!». Чудово! Молодець!

    Так сталось, що 2020 рік став найуспішнішим для тренера-викладача Теплодарської ДЮСШ Володимира Андрійовича Гладуша. Ми повідомляли про те, що на початку вересня чемпіоном України серед кадетів став Даниіл Битка. І ось тепер другий його учень стає найкращим у нашій державі! ДЯКУЄМО! Теплодарці пишаються спортивними результатами юних спортсменів відділення греко-римської боротьби – найкращого на Одещині!

    Адміністрація Теплодарської ДЮСШ разом з теплодарцями щиро вітає тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша і його вихованця Кирила Угріка з видатним спортивним досягненням!  

                                                                      А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Від Sys Horror

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.