Шановні жителі міста Теплодар!

В останній день вересня, у день великого православного свята Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії Україна відзначає День усиновлення. Це свято для дітей народжених серцем, свято родин, які взяли на себе відповідальність за долю дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Усиновлення – особливе батьківство, благородний і виважений шлях до щасливої родини. Кожна дитина мріє про щасливу сім’ю, адже саме вона є тим місцем, де можна знайти затишок і спокій, любов і розуміння, куди завжди хочеться повертатися.

Із року в рік в країні збільшується кількість людей, які відкривають свої щирі серця і двері своїх домівок для дітей, які волею долі позбавлені піклування власних батьків, даруючи їм любов, увагу і турботу. Усиновивши чи взявши дитину під опіку/піклування, створивши прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу, ви даєте дітям надію на щасливе дитинство і повноцінне життя, вселяєте в їхні душі віру в добро, навчаєте бути самодостатніми, впевненими у собі, виховуєте патріотами України.

Висловлюю велику вдячність кожній родині, яка дала щастя мати сім’ю дитині, обділеній батьківською ласкою. Низький уклін тим, хто не злякався труднощів і виховує сьогодні усиновлених дітей. Також вдячний опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, працівникам служби у справах дітей, представникам громадських, благодійних організацій за небайдужість до дитячої долі. Щиро дякую за ваше велике серце, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну кропітку працю. У міцній і дружній сім’ї зберігаються і примножуються родинні звичаї, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та щирої любові до рідного краю. Бажаю міцного здоров’я, щастя, добра і невичерпної життєвої енергії на довгі літа! Низький уклін Вам, що не злякались труднощів і виховуєте сьогодні усиновлену дитину. Нехай Господь сповнить ваші серця радістю, а душі – миром та спокоєм!

Звертаюся до тих громадян нашого міста, які пройшли шлях усиновлення, і до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Не вагайтеся, візьміть дитину у родину! Посмішки щасливих дітей, які даруватимуть вам радість, тепло, впевненість у майбутньому, будуть для вас справжньою винагородою. Нехай у ваших оселях завжди панують щастя, благополуччя, любов та взаєморозуміння!

З Днем усиновлення!

З повагою

Міський голова    Михайло ЖОВНІР

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.