28 вересня 2020 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович доповів про хід підготовки міста до опалювального сезону та стан житлово-комунального господарства в місті. Технічна готовність нашої котельні до нового опалювального сезону складає 80%, але великою проблемою, яка стримує повну готовність – є  заборгованість КП «Одеська ТЕЦ-2» за спожитий газ, а також борги наших мешканців за спожиті послуги перед комунальними підприємствами нашого міста, які становлять 6,750 млн.грн.

Скрутна ситуація у МКП «Теплодарводоканал». Майже регулярні аварійні ситуації на водогоні відволікають і кошти, і працівників від виконання планових робіт, мережі застарілі і потребують максимального оновлення. Ще однією проблемою – є несплата населення за послуги водопостачання та водовідведення, борг населення складає близько 940 тис.грн. Але, поряд з цим, міська влада доклала максимум зусиль до реалізації проекту по заміні частини водогону вздовж проспекту Енергетиків. На сьогоднішній день вже замінено 185 м трубопроводу, планується ще 210 м. Ці заходи дозволять значно оновити систему водопостачання нашого міста, зменшити кількість аварій, а значить і витрачання коштів на усунення наслідків цих аварій.

Ковальов Олександр Миколайович, заступник міського голови, начальник управління освіти, культури та спорту, доповів про відвідування навчальних закладів в умовах карантину. Так, наповнюваність вихованцями дошкільних навчальних закладів складає 50 %, що є досить низьким показником, але не відрізняється від минулорічного. Осінні канікули планується розпочати 24 жовтня по 30 жовтня включно.

Головний лікар КНП «ТЦМЛ» доповів присутнім, що кількість захворівших на коронавірусну інфекцію в нашому місті складає 44 особи, але найближчим часом очікуються результати нових тестів. Поліклініка та лікарня працюють в штатному режимі, з дотриманням всіх карантинних заходів.

Наостанок, міський голова Михайло Васильович Жовнір наголосив на посиленні роботи з боржниками по комунальним послугам, адже мільйонні борги є неприпустимими! З-за несплати населенням за спожиті послуги виникає велика загроза непостачання даних послуг.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.