11 вересня 2020 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено тринадцять питань. 

Виконавчим комітетом була затверджена комплектація класів в Теплодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на 2020-2021 навчальний рік, та комплектування вікових груп в дошкільних навчальних закладах. Станом на 01 вересня 2020 року в школі навчається 1184 учня, в 47 класах, дитячі садочки буде відвідувати 409 вихованців. Слід відзначити, що в нашому місті відсутні черги до дитячих садочків. Також було затверджено контингент учнів Теплодарської ДМШ, який становить 156 учнів.

Погоджено винесення на розгляд Теплодарської міської ради проекту рішення «Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку міста Теплодар на 2020-2022 роки», а також встановлення дорожніх знаків та пристроїв примусового зниження швидкості на території міста Теплодар, надані дозволи мешканцям міста будівничого та правового характеру.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.