31 серпня 2020 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Перший заступник міського голови Панасюк Олег Юрійович доповів про хід підготовки міста до опалювального сезону та стан житлово-комунального господарства в місті. Підготовчі роботи на нашій котельні виконуються, але великою проблемою, яка стримує підготовчий процес – є  заборгованість КП «Одеська ТЕЦ-2» за спожитий газ, а також борги наших мешканців за спожиті послуги перед комунальними підприємствами нашого міста, які становлять 7,3 млн.грн.

Скрутна ситуація у МКП «Теплодарводоканал». Періодично трапляються аварійні ситуації на водогоні, що призводить до обмеження водопостачання або його повного відключення, мережі застарілі і потребують максимального оновлення. Окрім застарілих мереж, великою проблемою є фінансова недостатність на підприємстві. Несплата населення за послуги водопостачання та водовідведення також дається взнаки.

Компанієць Оксана Іванівна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту, доповіла про готовність закладів до початку нового навчального року в умовах пандемії. Першого вересня всі заклади освіти зустрінуть своїх вихованців з дотриманням всіх карантинних заходів.

Заступник головного лікаря Запорожан Мая Афінасіївна доповіла присутнім, що кількість захворівших в нашому місті не змінилась, але найближчим часом очікуються результати тестів ще 36 контактних осіб. Поліклініка та лікарня працюють в штатному режимі, з дотриманням всіх карантинних заходів.

Наостанок, міський голова Михайло Васильович Жовнір наголосив на посиленні роботи з боржниками по комунальним послугам, адже мільйонні борги є неприпустимими! З-за несплати населенням за спожиті послуги виникає велика загроза непостачання даних послуг.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.