25 серпня 2020 року в залі засідань Теплодарської міської ради відбулась нарада, яка проходила під головуванням міського голови Жовніра Михайла Васильовича щодо вирішення питання подальшої газифікації міста. На нараді були присутні керівний апарат міста, депутати, працівники виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств та мешканці міста.  

Реалізація проекту будівництва підвідного газопроводу до нашого міста  майже закінчена, і, наразі, постало питання – як далі здійснювати обігрів міста: чи то будувати одну котельню, чи здійснювати індивідуальну газифікацію у п’ятиповерхових будинках та будувати квартальні міні-котельні. Учасники наради мали змогу висловити свої пропозиції,зауваження до наданих пропозицій, але єдиного варіанту, який би задовольняв всім вимогам та очікуванням наших мешканців, так і не обрали.

Наприкінці наради, всі учасники дійшли згоди, що необхідно зробити техніко-економічні розрахунки декількох варіантів теплозабезпечення нашого міста і обрати найбільш вигідний для міста та його мешканців проект.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.