17 серпня 2020 року відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні було розглянуто лише одне питання: Про посилення карантинних мір на території міста Теплодар.

Вислухавши виступи головного лікаря КНП «Теплодарська центральна міська лікарня» Чуйко О.М., який повідомив, що на сьогоднішній день в місті зареєстровано 19 хворих на коронавірусну інфекцію,начальника відділу з питань НС Мурашова О.І., а також зауваження міського голови Жовніра М.В. про стрімке зростання захворюваності на коронавірус в Одеській області та великий ризик стрімкого зростання захворювання на COVID-19 в нашому місті, яке з 17.08.2020 року віднесено до категорії регіонів з жовтим рівнем епідемічної небезпеки, комісія вирішила заборонити:

  • знаходження в громадських будівлях, громадському транспорті без захисних масок;
  • кількість пасажирів в міжміському автобусі не повинна перевищувати кількість місць для сидіння;
  • знаходження на вулиці без документів;
  • проведення масових заходів за участю більш одного громадянина на 5 м.кв. площі будівлі або території на відкритому повітрі з дистанціюванням 1,5 м один від одного.

У зв’язку зі стрімким зростанням захворюваності на коронавірус в Одеській області, а також з метою зниження ризиків зараження наших мешканців коронавірусом SARS-CoV-2 рекомендувати мешканцям міста  посилити дотримання карантинних заходів: носіння захисних масок, рукавичок, дезінфекція рук та поверхонь та інші заходи, передбачені постановами головного державного санітарного лікаря України.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.