Відповідно до рекомендацій МОЗ та МОН, під час освітнього процесу в закладах освіти необхідно дотримуватись соціального дистанціювання і правил гігієни, використовувати засоби індивідуального захисту та уникати масових скупчень.

До початку нового 2020/2021 навчального року управлінням освіти, культури та спорту ВК ТМР проводяться всі необхідні заходи щодо забезпечення закладів освіти міста усім необхідним: дезінфікуючими та миючими засобами, безконтактними термометрами, а також засобами індивідуального захисту ( відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 42 ).

  На цьому тижні була розпочата доставка підручників до ТЗОШ І-ІІІ ступенів для 3 та 7 класів. Відповідно до рекомендацій МОН, керівництвом школи розробляється алгоритм дій щодо організації освітнього процесу в закладі освіти, який буде затверджений педагогічною радою школи. У зв’язку з карантином школам радять провести свято першого дзвоника в межах класу, без масових заходів та з антисептиками.

Розглядається три сценарії роботи за карантинними зонами розповсюдження коронавірусної хвороби:

  1. Червона зона ( високий рівень захворювання) – дистанційна форма навчання, відвідування закладів освіти заборонено.
  2. Помаранчева та жовта зони ( середній рівень захворювання) – змішана форма навчання.
  3. Зелена зона ( низький рівень) – навчання проводиться у звичайному режимі.

Відповідно до рішень та рекомендацій комісії ТЕБ та НС виконавчого комітету Теплодарської міської ради будуть визначатися умови роботи закладів освіти у місті. Основним показником роботи залишається створення безпечних умов впровадження освітньої діяльності для вихованців, учнів та вчителів.

                               

                                 З побажаннями здоров’я, миру та злагоди ,

                                 начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту

                                Компанієць Оксана Іванівна

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.