Станом  на 10.00 год. 14 серпня 2020 р. в м.Теплодар спостерігається збільшення нових випадків захворювання на коронавірус.  Всього з квітня подано на дослідження 245 зразків, в тому числі 30 з початку серпня, з яких 4 тести дали позитивний результат, ще 15 зразків відправлені на лабораторне дослідження, результати очікуються найближчими днями. Отже, станом на сьогодні, в місті зареєстровано 16 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Рішенням Центральної комісії з питань ТЕБ та НС на засіданні, яке відбулось 13 серпня 2020 року, наше місто віднесено до категорії регіонів з жовтим рівнем епідемічної небезпеки, а місто Біляївка було віднесено до “червоної” зони. Багато хто з нашої громади має родинні зв’язки, друзів та знайомих, які мешкають в м.Біляївка, тому залишаємось відповідальними, не забуваємо про всі запобіжні заходи під час спілкування. Будьте пильними заради свого здоров’я та здоров’я своїх рідних, адже тільки завдяки дотриманню всіх правил карантину ми зможемо уповільнити  поширення інфекції.

Закликаємо: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Продовжуйте носити захисні маски та рукавички, дотримуйтесь соціального дистанціювання, мийте руки. Будьте здорові!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.