ГРОШОВА КОМПЕНСАЦІЯ

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради інформує, що Міністерством соціальної політики України (Наказ від 25.02.2020року №165)  встановлено середню вартість путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1 та дітям, яким установлено інвалідність пов’язану з Чорнобильською катастрофою, в межах бюджетних коштів, виділених відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2020 рік”, у сумі 573 грн.

До УПСЗН звернулося 9 громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, які виявили бажання отримати грошову компенсацію замість путівки.  Виплати здійснено в червні 2020 року.

Бажаючим громадянам зазначеної категорії отримати грошову компенсацію замість путівки  необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7, каб. № 3(тел. 783 10 13).

Управління праці та соціального захисту населення 

                                                                    виконавчого комітету Теплодарської міської ради

Від Sys Horror

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.