Станом  на 10.00 год. 18 червня 2020 р. в м.Теплодар не зареєстровано нових випадків захворювання на коронавірус.  Всього  подано на дослідження 130 зразків, в тому числі 15 з початку місяця. 17 червня взято 5 зразків, які відправлені на лабораторне дослідження.

Відбулось послаблення карантинних обмежень, але кількість інфікованих почала значно зростати, в навколишніх населених пунктах з’являються нові хворі.

Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства охорони здоров’я щодо подовження адаптивного крантину до 31 липня 2020 року. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду 17 червня.

Тому залишаємось відповідальними, не забуваємо про всі запобіжні заходи. Будьте пильними заради свого здоров’я та здоров’я своїх рідних, адже тільки завдяки дотриманню всіх правил карантину в нашому місті не відбулось поширення інфекції.

Закликаємо: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Продовжуйте носити захисні маски та рукавички, дотримуйтесь соціального дистанціювання, мийте руки. Будьте здорові!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.